Expertise waar je op kunt vertrouwen


BHV, Reanimatie & AED, EHBO trainingen voor uw bedrijf, en Hippische BHV.

Brandbeveiliging een zaak voor iedereen

Brandbeveiliging

Branddetectie voor elke bedrijfsvorm. 
Onderhoud blusmiddelen en noodverlichting.

Cursus aanbod

Bedrijfshulpverlening passend bij uw bedrijf. De cursussen zijn volledig op maat en kunnen op locatie gegeven worden.

Hippische BHV 

In de paardensport gebeuren jaarlijks vele bedrijfsongevallen. Weet u, hoe te handelen bij ongevallen met paarden. En het ontruimen van paardenstallen?

heb je Moes Brandbeveiliging, dan heb je alles

Waarom zijn wij anders

Ons team van gecertificeerde instructeurs geven op locatie trainingen. Zij trainen hoe te handelen bij een calamiteit: hierbij moet u denken aan het blussen van een beginnende brand, ontruimen van het object en het  geven van spoed - en niet spoedeisende hulp. Een goed opgeleide bedrijfshulpverlener is de basis voor uw veiligheid in uw bedrijf/organisatie.


Moes brandbeveiliging adviseert, verzorgt het onderhoud en doet leveringen, van blusmiddelen, noodverlichting, ontruimingsplattegronden en het installeren van branddetectie.  Met deze oplossingen kunt u een brand voorkomen, detecteren, blussen en hulpdiensten inschakelen. 


Wie zijn wij

Als jong bedrijf richten wij ons op bedrijfshulpverlening (BHV). Wij verzorgen EHBO/Levensreddend handelen en Reanimatie (AED) trainingen. De cursus "Stop de Bloeding" kan een aanvullend onderdeel zijn van een training. 
Maatwerk is voor ons van groot belang om u een passend advies te geven gericht op brandbeveiliging en trainingen  

Heeft u een vraag?